Melody Beattie : Július 04. ÜNNEPELJ!

2017.07.04 09:21
Ne sajnáld az időt az ünneplésre!
Ünnepeld meg sikereidet, fejlődésedet, teljesítményedet!
Ünnepeld magad, azt, aki vagy!
Túl sokáig voltál kegyetlenül kemény magadhoz. Mások rád hajigálták negatív energiájukat - véleményüket, hiedelmeiket, fájdalmukat. De neked az egészhez semmi közöd! Te egész idő alatt ajándék voltál magadnak és az univerzumnak. Isten gyermeke vagy. Szép, elragadó, és örömöt adó. Nem kell még keményebben húznod, jobbnak, tökéletesnek lenned. Semmi olyannak, ami nem vagy. Szépséged benned van, abban, amilyen vagy. Ünnepeld meg ezt!
Ha sikered van, ha valamit véghezviszel, élvezd! Tarts szünetet, tűnődj el, és örülj!
Túl hosszú ideig hallgattál mások intéseire, hogy ne örülj annak, amit elértél, nehogy fejedbe szálljon a dicsőség, nehogy elkapasd magad. Az ünneplés a dicséret magasrendű formája, köszönet a Teremtőnek az általa teremtett világ szépségéért. Ha élvezed és ünnepled a jót, ez még nem jelenti azt, hogy majd elveszi tőled valaki. Az ünneplés az ajándékban való gyönyörködés, a
hála kimutatása.
Ünnepeld kapcsolataidat! Ünnepeld a múlt tanulságait, és a mai szeretet és melegséget! Élvezd a másokban rejlő szépséget, és a veled való kapcsolataikat. Ünnepelj meg mindent, amit az élet kínál! Ünnepeld a jót! Ünnepeld magad!
Ma fejest ugrom az ünneplés örömébe.