Melody Beattie : Március 08. MEGADÁS

2017.03.08 10:21
"Úgy döntöttünk, hogy akaratunkat és életünket Isten gondjaira bízzuk."
(A Névtelen Alkoholisták programjának Harmadik Lépése)
Igazán erősek akkor leszünk, ha megadjuk magunkat egy nálunk nagyobb erőnek. Így erőnkkel új módon, hatékonyabban élhetünk. Erősebbek leszünk, mint hinni mertük.
Megnyílnak előttünk az ajtók. Megnyílnak az ablakok. Új lehetőségek bukkannak fel. Energiánk szabadon áramlik olyan területekre és úgy, ahol és ahogyan nekünk jó. Szinkronba kerülünk élettervünkkel, és elfogadjuk helyünket az univerzumban.
Mert van ilyen terv, és van helyünk is. Az univerzum megnyílik előttünk, és helyet ad nekünk, ahol meglesz mindenünk. De jó lesz!
Ha nyitottá válunk rá, birtokba vehetjük erőnket. Tovább kell lépnünk az erőtlenségnél és kiszolgáltatottságnál. Átmeneti állomás ez csupán, ahol újraértékeljük magunkat, és rájövünk, hogy ott próbálunk hatalomhoz jutni, ahol nincs rá felhatalmazásunk.
Akkor vesszük igazán birtokba erőnket, ha megadjuk magunkat. Hadd jöjjön el az erő magától értetődő természetességgel. De hiszen már itt van. A miénk.
Ma igyekszem megérteni, mit jelent erőm birtokbavétele. Elfogadom erőtlenségemet azokban a dolgokban, melyeken nem tudok változtatni; elfogadom a nekem szánt erőt.