Melody Beattie : November 22. A HÁLA ÉS AZ ELFOGADÁS VARÁZSLATA

2016.11.22 09:46
A hála és az elfogadás: két olyan varázslat, amelyet megtanulunk alkalmazni gyógyulásunk során. Mindegy, kik vagyunk, mindegy, hol vagyunk, vagy mink van, a hála és az elfogadás biztosan működik. Mindennek láttán úgy vesszük észre, hogy a mostani körülményeink jók. Vagy e két dolog segítségével sikerül kézben tartani a körülményeinket, és továbbléphetünk.
Ha úgy érezzük, leragadtunk valahol, csapdába estünk és elfog a reménytelenség, akkor is próbálkozzunk meg a hálával és az elfogadással! Ha sikertelenül próbáltunk változtatni mostani körülményeinken, és kezdjük érezni, mintha folyton falba ütköznénk, akkor is próbálkozzunk meg a hálával és az elfogadással! Ha úgy érezzük, beborít a sötétség, és az éjszakának sosem lesz vége, akkor is próbálkozzunk meg a hálával és az elfogadással!
Ha félünk és bizonytalanok vagyunk, próbálkozzunk meg a hálával és az elfogadással!
Ha minden egyébbel kudarcot vallottunk, térjünk vissza az alapokhoz!
A hála és az elfogadás működni fog.
Istenem, segíts ma elengednem ellenállásomat. Segíts, hogy tudjam, kevésbé fog fájni a fájdalom, amely bizonyos körülményből fakad, ha elfogadom. Gyakorolom a hála és az elfogadás alapelvét, és minden körülmények között alkalmazom.