Melody Beattie : November 25. TUDATOSODÁS

2016.11.25 15:12
Amikor először tudatosul bennünk valamilyen probléma, helyzet vagy érzelem, aggodalommal vagy félelemmel reagálhatunk rá. Szükségtelen félnünk a tudatosságtól.
A tudatosodás az első lépés a pozitív változás és fejlődés felé. Ez az első lépés a probléma megoldása, a szükséglet kielégítése, a jövő felé. Így tudunk a következő leckére összpontosítani.
Az élet, az univerzum és Feslőbb Erőnk a tudatosodás által hívja fel figyelmünket, készít fel a változásra. A megváltozás folyamata a tudatosodással kezdődik. Tudatosodás, elfogadás és változás – így zajlik a folyamat. Elfogadhatjuk a vele együtt járó átmeneti kellemetlen érzést, mert így juthatunk egy jobb helyre. Elfogadhatjuk az átmeneti kellemetlenséget, mert bízhatunk Istenben és önmagunkban.
Ma hálás leszek, ha bármi tudatosul bennem. Ha az élet felhívja a figyelmemet valamire, hálával, békével és méltósággal fogadom. Nem felejtem el, hogy nyugodtan elfogadhatom a tudatosodásból fakadó átmeneti kellemetlen érzést, mert bízhatom abban, hogy Felsőbb Erőm így mozdít tovább.