Melody Beattie : Október 17. ÉRZELMEK ÉS MEGADÁS

2017.10.17 09:50
A megadás nagyon személyes és nagyon spirituális élmény. A megadás nem olyasmi, amit a fejünkben el tudunk végezni. Nem erőltethetjük, nem szabályozhatjuk akaraterőnkkel.
Az elfogadás vagy megadás nem afféle helyre kis csomag. Többnyire olyan csomag, amely súlyos érzelmeket tartalmaz: haragot, dühöt, szomorúságot, amit elengedés és megkönnyebbülés követ. Miközben megadjuk magunkat, átéljük Istennel, másokkal, magunkkal vagy az élettel szemben érzett haragunkat. Azután eljutunk a fájdalom és a szomorúság magjához, ahhoz a súlyos érzelmi teherhez, amelynek ki kell jönnie belőlünk, mielőtt jól érezhetnénk magunkat. Ezek az érzelmek gyakran nagyon mély szinten kapcsolódnak az elengedéshez és a gyógyuláshoz.
A megadás mozgásba lendíti a kerekeket. Amikor megadjuk magunkat, megszűnik a jövő miatti félelmünk-aggodalmunk. Védelem alatt állunk. Vezérelnek. Jó dolgokat terveznek velünk. Most tesszük meg a következő lépést. A megadás az a folyamat, amely lehetővé teszi, hogy továbbhaladjunk. Így mozdít előre Felsőbb Erőnk. Bízz az időzítés helyességében és a szabadságban, amely a túloldalon vár rád, miközben ezen a spirituális élményen, emberi módon átküzdöd magad.
Nyitott leszek a megadás folyamatára. Megengedem magamnak, hogy megismerjem az összes furcsa és erőteljes érzelmet, melyet el kell engednem.